Palvelut

Puunkaatotyöt

Teemme ongelmapuiden kaadot tai karsinnat nostolava-autolla hankalissa kohteissa, kuten rakennusten ja sähkölinjojen läheisyydessä. Suoritettavan työn hinta määritellään tapauskohtaisesti, käytyämme ensin paikan päällä tutkimassa työkohteen. Kartoituskäynti on ilmainen, eikä velvoita mihinkään. Voimme myös kuljettaa kaatamiemme puiden risut kaatopaikalle niin sovittaessa.

Ota yhteyttä

Julkisivukorjaukset

Suoritamme elementtisaumauskorjaukset, routavauriotiilien korjaukset, tiiliseinien ja lämmöneristysten vaihdot ja korjaukset, tiili- ja metallirakenteisten savupiippujen purkutyöt, parvekkeiden kattojen vaihdot ja korjaukset sekä muut julkisivukorjaukset.

Julkisivukorjaukset on syytä teettää aina ammattilaisella, joten pyydä tarjous meiltä!

Ota yhteyttä

Konevuokraus

Vuokraamme kalustoa Varsinais-Suomen alueella. Kauttamme voit vuokrata henkilönostokoneen, trukin, kurottajan, traktorin tai risukärryn työmaallesi. Vuokraus meiltä on vaivatonta ja helppoa.

Kalusto-osiosta löydät kaikki vuokrattavat koneet ja niiden tekniset tiedot. Tutustu valikoimaan ja vuokraa tarvitsemasi kone!

Tutustu kalustoon

Putoamissuojainten tarkastus

Tiesithän, että putoamissuojaimet kuten valjaat ja kelat on tarkastettava vähintään vuoden välein?

Putoamissuojainten tarkastuksen voi suorittaa ainoastaan valmistajan valtuuttama pätevä henkilö. U:gin Nostokori Oy:ltä löytyy pätevyys suorittaa putoamissuojien vuositarkastus.

Valjaiden tarkastushinta on 25€ (alv. 0%), vaimentimien, tarrainten ja köysien tarkastushinta on 10€ (alv. 0%).

Ota yhteyttä